Kézilabda

2019.09.07. 12:38

Egy góllal kapott ki a Békés a Kecskemét ellen

A 2019/19-es idény első tétmérkőzését játszotta péntek este a KTE-Piroska szörp csapata, Ocsovai Zsolt tanítványai a velük egy csoportban szereplő Békést fogadták a Magyar Kupa első fordulójában. Az igazi kézilabdacsemegét hozó mérkőzésen a kecskemétiek jutottak tovább.

Az első játékrészben 5–5-ös állásig tartotta a lépést a Békés a hazai csapattal, a hírös városiak ezt követően Bíró Balázs vezérletével háromgólos előnyt alakítottak ki, és azt a félidő végéig meg is tartották.

A második felvonásban a KTE tovább növelte az előnyét, 20–14-re is elhúzott a hazai gárda. Ezt követően a Békés megmutatta az igazi arcát, és szívós munkával nem csak ledolgozták a hátrányt, de egyenlítettek is. 25–25-ös állást követően, óriási csatában egy góllal végül a hazaiak kerekedtek felül azon a mérkőzésen, amely a 2019/20-as bajnoki évre kedvcsinálónak is bármely hírverésnél kiválóbbnak bizonyult.

KTE-Piroska szörp–Optimum Solar-Békési FKC 28–27 (15–12)

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, vezette: Földesi Csaba, Halász AndrásE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában