Torna

2019.09.25. 11:13

Csabán gyűjtik a tapasztalatot a csébére

Az október 13-ai kezdő és haladó csapatbajnokság előtt kínál tökéletes felkészülési alkalmat a korosztály tornászai számára a másodízben Békéscsabán megrendezésre kerülő Linamar tornászbajnokság.

G. P.

A Rácz Lukács Tornateremben szeptember 27-én, pénteken 10 órakor kezdődő eseményt dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnökének hozzájárulásával rendezi meg a Torna Club Békéscsaba. Ahogy tavaly, úgy idén is egy barátságos versenyre kerül sor, amelyre a Dunaújváros, a Debrecen és a Ferencváros csapata jelezte érkezését.

– Mindenki két csoporttal érkezik, természetesen mi is így készülünk. Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy a Magyar Torna Szövetség hozzájárulásával ismét házigazdái lehetünk egy ilyen felkészülési versenynek. Ezúttal is szeretnénk egy jó hangulatú viadalt tető alá hozni, a tornasportot népszerűsíteni, a gyerekeknek lehetőséget adni a versenyzésre – mondta Fóri Márta, a Torna Club Békéscsaba ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában