röplabda

2019.08.12. 14:47

Sokszoros korosztályos válogatott érkezik a felnőtt keretbe

Rády Boglárka személyében újabb tehetséges fiatal csatlakozott a Békéscsabai RSE felnőtt keretéhez. A liberó poszton bevethető sokszoros korosztályos válogatott, U17-es és U19-es bajnok Rády Boglárka 2002-ben született, 17 éves, Jászberényben kezdett röplabdázni. 2016 szeptemberében még általános iskolásként érkezett Békéscsabára.

G. P.

Annak idején saját elhatározásából kereste meg a csabai egyesületet, már akkor eltökélt szándéka volt, hogy profi röplabdás lesz.

– Bogi alázatos, céltudatos, már ilyen fiatalon is komoly eltökéltséggel végzi a dolgát. Egyedül, kollégistaként, magántanulóként él és tanul, és végzi a mindennapos edzéseket. Terhelhető, tanulni vágyó fiatal, jó nyitásfogadó képességekkel rendelkező, gyors, atletikus játékos. Sok tanulnivalója van még, de biztos vagyok benne, hogy hozzáállásával ki fogja vívni magának az elismerést a felnőtt keret edzésein is – mondta Nagy Attila, a BRSE utánpótlás vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában