Labdarúgás

2019.08.16. 20:18

Bravúros szénási pontmentés

Mutatjuk a Megyei I. osztályú bajnoki mérkőzések pénteki eredményeit.

G. P.

Jamina SE–Orosházi MTK-ULE 1913 0–2 (0–2)

Megyei I. osztályú bajnoki mérkőzés. Békéscsaba, 160 néző. V.: Fekete Z. Jamina: Szólik – Horváth Milán, Ulrich, Bencsik Cs., Szudár (Sebők) – Murvai, Miklya, Kardos, Darányi (Leszkó) – Okos, Németh T. (Gál). Edző: Pozsár Gábor. Orosháza: Marunák – Kasuba, Dajcs, Kukovecz (Németh G.), Selmeczy – Harangozó (Horváth Miklós), Simon R., Fehér – Takács (Szabó Á.), Mazán, Bónus (Kocsis). Edző: Buza Barna. G.: Takács a 8., Mazán a 27. percben. Jó: Murvai, Horváth M., Miklya, ill. Takács, Mazán, Dajcs, Selmeczi, Harangozó.

Pozsár Gábor: – Nem szoktam a játékvezetővel foglalkozni, de nonszensz, hogy olyanok vezetnek és jeleznek egy mérkőzésen, akik az egyik csapatban futballoztak és ráadásul rokoni szál is fűzi az egyik orosházi játékoshoz. Megvoltak a helyzeteink, de azok kimaradtak.

Buza Barna: – A mai napon egyetlen fontos dolog volt, hogy megszerezzük a három pontot, amit elértünk és boldogok is vagyunk.

Nagyszénás SE–Békéscsaba 1912 Előre II. 3–3 (0–3)

Nagyszénás, 410 néző. V.: Sechna. Kiállítva: Rafaj P. (gólhelyzetben a hátulról szabálytalankodott az 3. percben. G.: Juhász a 49., Nagy Sz. az 55., a 61., ill. Kmetykó a 17., Ilyés a 23., Molnár J. a 30. percben. Jó: Nagy Sz., Borgulya, Juhász, Simon, Magony, ill. Váradi, Szabó, Balog Zs. Gigacz (Körömi) – Varga T., Ilyés, Molnár J. (Kasik). Edző: Brlázs Gábor.

Kiállítva: Rafaj P. (gólhelyzetben a hátulról szabálytalankodott az 3. percben. G.: Juhász a 49., Nagy Sz. az 55., a 61., ill. Kmetykó a 17., Ilyés a 23., Molnár J. a 30. percben. Jó: Nagy Sz., Borgulya, Juhász, Simon, Magony, ill. Váradi, Szabó, Balog Zs.

Tasi Róbert: – Az első félidő alapján inkább a nagyarányú vereség volt benne a mérkőzésben, a másodikban viszont óriásit küzdött a csapat és megérdemelten szerzett egy pontot.

Brlázs Gábor: – Az első félidő remek játéka után elhittük, hogy megnyertük a mérkőzést. A kapott gól után megzavarodtunk és elhitettük az ellenféllel, hogy van keresnivalójuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában