labdarúgás

2019.07.23. 17:47

Végegyházán folytatja a megye kettes gólkirály

Mutatjuk milyen változások lesznek a megyei labdarúgó csapatoknál.

G. P.

Kialakult az őszi keret a Gyulai Termál FC-nél. A legutóbbi megye egyes évad 7. helyén záró kék-fehér alakulat végszóra szerződtette a 22 esztendős védőt, Zsömbörgi Mártont, aki a szegedi UTC 1913 gárdájából került vissza a megyei foci vérkeringésébe. További változást jelent a fürdővárosban, hogy a külföldi munkavállalást tervező Radics Dávid (20) mégis marad a klubnál, amely így lemondott Sipos Krisztián szerződtetéséről. A Termáltól nyáron távozó játékosok közül Kádár László (32) a megyei II. osztály A-csoportjában érdekelt vésztőieknél jut majd szerephez ősztől.

Nem tudta megtartani a megye legtermékenyebb támadóját a megye kettő A-csoportjában induló Mezőkovácsházi TE csapata. Az idény során 60 találatig jutó Tanner Gergő (24) sajátos módon nem előrelépett, hanem hátra, miután elfogadta a negyedik vonalban érdekelt Végegyháza invitálását, amely nem kért a megyei II. osztályból.

Kapust igazolt a Nagyszénás megyei I. osztályú együttese, amely megállapodott Magony Gergővel (21), a szélnek eresztett kondorosi csapat ifjú hálóőrével. A szénásiak szerették volna soraikban tudni Takács Márk Csabát (22) is, de a középpályást végül Orosházán folytatja karrierjét.

Újabb egykori játékosok tértek vissza a Gyomaendrődi FC soraiba. A Valach Virgilhez hasonlóan Medgyesbodzásról haza igazoló 26 esztendős védő, Poharelec László Viktor csatlakozott Kocsis Zsolt bő keretéhez, valamint a középpályás Barna Tamás (23) Dévaványáról tette meg ugyanezt, Furka Zsolt, Vastagh Zsolt és Szabó Péter példáját követve. Lesz egy távozójuk is a zöld-fehéreknek, miután Tusjak Gábor (28) egykori edzője, Galát Pál invitálására Gádoroson folytatja pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában