Atlétika

2019.07.27. 19:09

Mihály Réka ötödik lett az Eb-n

A Hallássérültek Atlétikai Európa-bajnokságán a németországi Bochum-Wattenscheidben a női 800 méteres számot rendezték, amelyben rajthoz állt a korábban 1500 méteren bronzérmes Mihály Réka, a Kopp Békéscsabai AC versenyzője.

Verasztó Lajos

Az embert próbáló, már-már elviselhetetlen kánikulában Réka 800 méteren az ötödik helyen végzett, 2:20,40-es idővel.

A verseny után így nyilatkozott Tóth Sándor mesteredző tanítványa: – A 800 méteres döntőben ötödik lettem. Sajnos nem sikerült a legjobb időt futnom. Nagy volt a forróság. Pici csalódás van bennem, mert nem voltam jó formában. Az első kört még sikerült jól teljesítenem, de a második kör már nem jól ment.

– Kellett volna több kitartás, de nem baj, majd keményebben edzek a következő versenyekre, hiszen lesz még nemzetközi verseny! A lényeg hogy 1500 m-en sikerült bronzérmet szereznem. Emiatt nagyon boldog vagyok! Mivel a siketlimpia óta, ami 2013-ban volt, nem sikerült helyezést elérnem. Igaz a junior Eb-n két érmet nyertem. De végre megvan a harmadik hely felnőtt versenyen. Két év múlva lesz siketolimpia! Már nagyon várom!

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában