Labdarúgás

2019.07.22. 12:27

Erős csapat formálódik Méhkeréken

Dobozról erősítette tovább csapatát a Méhkeréki SE.

Gajdács Pál

A megyei III. osztályú együttes állományába került a védőként otthonos Szabó Attila (24) és Szabó László (29), míg a középpályán jelenthet erősítést Mészáros Zoltán (27) érkezése. Mindhárom játékos féléves kihagyás után léphet pályára a szomszédvár képviseletében. A határ mentiek korábban már több új labdarúgóval − így Szarka Dániellel (Békéscsabai MÁV), Gyenge Lászlóval (Gerla), Csongrádi Csabával (Zsadány), Sajti Csabával (Sarkad), Sajti Krisztiánnal (Sarkad), Bálint Lászlóval (újrakezdte) és Patka Györggyel (Szeghalom) − állapodtak meg a közös folytatásban, ami arra utal, hogy az új év során új csapatot láthatnak majd a lelkes helyi focibarátok.

Az említett dobozi labdarúgókkal párhuzamosan, az egykori társuk, Somogyi Károly (28) is újrakezdi karrierjét. A középpályás legutóbb a Jamina igazolt labdarúgója volt, s majd egy év leállás után ősztől mezőberényi „viseletben” kamatoztathatja rutinját, ahol az is hírt jelent, hogy a védő, Ramos Miron (29) mégsem tér haza a külföldi munkavállalásból, illetve egy korábbi sérülés miatt a visszavonulását fontolgató Petneházi Sándor (31) köröstarcsai szerelést ölt ősztől.

Befejezte a tervezett nyári keret átalakítást a Mezőkovácsházi TE megyei II. osztályú bajnokcsapata. Leigazolták Mezőhegyesről a fiatal kora ellenére a legmagasabb megyei szinten is stabil teljesítményre képes védőt, Dajcs Ádámot (23), valamint az újkígyósiak csanádapácai nevelésű szélső középpályását, Zsuzsa Lászlót (24). Kovács Zsolt (21) ugyanakkor munkahelyi elfoglaltság miatt leállt, de nem lehetetlen, hogy nevelő egyesületében még láthatjuk a pályán, Kunágotán ugyanis tárt karokkal várnák őt vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában