Multisport

2019.06.24. 12:34

Idei legjobb eredményét érte el Bogdán Annabella

Új és rendhagyó csapatverseny, a Dinamikus Új Atlétika (DNA) elnevezésű rendszer szerint zajlik az atlétikai viadal az Európa Játékokon, melyben csapatok versenyeznek.

Gajdács Pál

Négy női (100 m, 100 m gát, távolugrás, gerelyhajítás) és három férfi egyéni számban (100 m, 110 m gát, magasugrás), illetve két vegyes váltóban (4x400 m, üldözéses mix vegyes váltó). Vasárnap éjszaka meg is született az első magyar atlétikai érem, Kerekes Gréta a 211 m-es gátfutásban 13,16 mp.-es idővel megnyerte a saját futamát, majd a 4. csoport versenye után este 22 órakor derült ki, bronzérmes lett. A magyar válogatott csoportjában a 2. helyen zárt a csapatverseny 1. napján.

Beküldött fotó

A magyar válogatottban a Kopp Békéscsabai AC gerelyhajítója, Bogdán Annabella is kiválóan szerepelt, 54,70 méteres idei legjobbjával a 2. legjobb volt, Nguyen Anasztázia 617 cm.-el a 3. helyen zárt a csoport hat távolugrója között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában