Labdarúgás

2019.05.06. 11:00

Nagyarányú győzelmek a megyei harmadosztályú bajnokság Déli csoportjában

Mutatjuk a Megyei III. osztályú mérkőzések eredményeit.

G. P.

Kardos-Örménykút KSK–Méhkeréki SE 3–1 (3–1)

Labdarúgás. Megyei III. osztályú mérkőzés. Északi csoport. Kardos, 50 néző. V.: Zsótér. G.: Kékesi M., Petrovics G., Dananaj, ill. Szebegyinszki (öngól). Jó: Dananaj, Dezső D., Kékesi M., Szebegyinszki, ill. Nagy Z., Bondár M.

Jurák György: – Mindvégig küzdelmes játék folyt, csapatunk már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. Értékes pontokat szereztünk.

Kocsis Zoltán: – Egy félidőnyi előnyt adtunk. Szünet után nagyobb akarással játszottunk, de a játékvezető és az első számú asszisztens óriási hibákat követett el a harmadik gólnál. Elismerésem a hazaiaknak!

Zsadányi KSK–Gerlai SE 1–5 (0–3)

Zsadány, 50 néző. V.: Vágási. G.: Csongrádi, ill. Lakatos, Zsibrita 2-2, Sebestyén D. Jó: Mihálka, Csongrádi, ill. az egész csapat.

Muntyán Sándor: – Sajnos továbbra sem tudunk a padlóról felállni.

Kiss Gábor: – Magabiztos győzelem a hazaiakkal szemben. M. S.

Dévaványai SE II.–Kötegyáni FC 3–0 – játék nélkül.

Szabadnapos: Kamuti SK, Köröstarcsai SK.

Orosházi MTK-Rákóczi–Kaszaper FC 4–0 (1–0)

Déli csoport. Orosháza, 50 néző. V.: László I. G.: Dudás 2, Tóth II. L., Tóth I. L. Jó: az egész csapat, ill. Papp B.

Kvasznovszky József: – Végig nyomasztó fölényben játszottunk, helyzetek sokaságát hagytuk ki. Ezért a vártnál nehezebben, de megérdemelten nyertünk. Azt gondolom, hogy edzőnek a saját csapatával kellene foglalkoznia.

Keresztes István, Toncseff Zsolt: – Feszültségmentes mérkőzésen volt két-három kontratámadásunk, amivel kozmetikázhattuk volna a végeredményt. Nem értettem az ellenfél edzőjét, hogy három–nullnál miért viselkedett sportemberhez méltatlanul, de ha ennek a fiatal csapatnak ez lesz a példa, akkor én kérek elnézést.

Békéssámsoni SK–Mezőhegyesi SE II. 0–4 (0–2)

Békéssámson, 100 néző. V.: Kis P. A mérkőzést egyperces gyászszünet előzte meg Kerekes István, a Békéssámsoni SK szurkolója emlékére. G.: Balogh D., Szabó Á., Rotár, Lugasi M. Jó: Hideg (a mezőny legjobbja), Abonyi Á., Baliga, Arany, ill. Papp B., Lugasi M., Lukács, Balogh D.

Kerekes Csaba: – Ma ennyire voltunk képesek.

Mákos Árpád: – Megérdemelt győzelem a lelkesen játszó hazai csapat ellen. Kerekes György

Végegyházi SE–Nagybánhegyesi RSE 7–1 (3–1)

Végegyháza, 80 néző. V.: Brlás. G.: Racs 3, Andrési 2, Plástyik, Jegyinák (öngól), ill. Sütő. Jó: Racs (a mezőny legjobbja), Szakál, Andrési, Kusztra, Földi, ill. Sütő, Kocsis László, Jegyinák, Dán.

Kintner János: – A sikeres eredményhez sokszor szerencse is kell, ami hosszú hetek óta elkerült bennünket. Ma azonban a jó játékunk mellé a kapufa is minket segített. Sportszerű ellenfél, jó játékvezetés.

Farkas Zoltán, a Nagybánhegyes játékosa: – Erősebb csapat ellen maradtunk alul. Ezen a hétvégén ennyire tellett. K. J.

Szabadnapos: Medgyesbodzás-Gábortelepi SE, Telekgerendási SC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában