szabadidősport

2019.05.26. 16:55

Kihívás Napja: hat megyei település csatlakozott

Május 29-én, szerdán rendezik meg hazánkban a Kihívás Napját, amelyhez Békés megye hat települése (Bucsa, Dévaványa, Gyomaendrőd, Kardoskút, Kisdombegyház és Tarhos) csatlakozott.

V. L.

A Kihívás Napjának célja az, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz. Itthon a Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) koordinálja az eseményt, mellyel ösztönözni szeretnék hazánk lakosait a testmozgásra.

Békés megyéből több oktatási intézmény is csatlakozott a szerdai eseményhez, így például a Dobozi Általános Iskola, a Mezőgyáni Általános Iskola, a Szabadkígyósi Általános Iskola, a Geszti Arany János Általános Iskola, a Gyomaendrődi Kis Bálint Általános Iskola, a Gyulai Implom József Általános Iskola 5. Sz. Általános Iskola és Sportiskola tagintézménye, és a Dévaványai Ványai Ambrus Általános Iskola. Az óvodák közül a Mezőkovácsházi Négy Évszak Óvoda és Bölcsőde Buci Maci csoportja, valamint a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Fürkész Központi Óvodája vesz részt a programban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában