tenisz

2019.05.29. 14:55

Jobban ment a magyaroknak

A főtábla küzdelmeivel folytatódott szerdán Gyulán a Gyula Open 25 ezer dollár összdíjazású teniszverseny.

G. P.

Mivel a selejtezőben az összes magyar elvérzett, így a 32-es táblán csak az az öt honfitársunk léphetett salakra, aki szabadkártyával rendelkezett. Az előző0 napon a párosküzdelmektől elköszönő Davis-kupa játékos, Szintai Dávid szingliben javított, a cseh Vit Korpivát két játszmában, 6:0, 7:6-ra legyőzte.

Borsos Gábor is várhatja a következő fordulót, aki a zimbabwei Benjamin Lockot verte 6:2, 6:2-re. Viszonylag simán vette a szerdai akadályt Marozsán Fábián is, aki a szerb Petar Pjevcsevicsel találkozott, az első szettet 6:1-re, a másodikat 6:3-ra nyerte.

Jól kezdődött Madarász Gergely mérkőzése is, aki az olasz Fabrizio Ornago elleni első játékot 6:3-ra hozta. Az itáliai összekapta magát és 6:2-re övé lett a második szett. A harmadikban is Ornago nyert, mégpedig 6:3-ra és ezzel ő lépett a következő körbe.

Az eső miatti csúszás miatt a keddi késő délutáni programban pályára lépő Kéki Márk, Kéki Máté duó 6:4, 6:3-ra felülmúlta a zimbabwei Benjamin Lock, John Courtney Lock kettőst. Borsos Gábor és Marozsán Fábián kettőse gémet sem engedélyezett (6:0, 6:0) a szerb Andrija Jevtics, Nikola Jevtics kettősnek.

Az időjárás szerdán sem volt kegyes a szervezőkhöz és a verseny résztvevőihez, hiszen több találkozót is félbe kellett szakítani az eső miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában