Röplabda

2019.05.28. 14:03

Békéscsabán készül a fiatal feladó

Békéscsabán kezdi meg a 2019–2020-as idényt a 19 esztendős Marija Csicsics. A feladó az elmúlt szezont a szombathelyi Hungast-Haladás Extraligás csapatánál töltötte kölcsönben, s jelenleg Békéscsabán készül.

G. P.

– Békéscsabán kezdem a 2019/2020-as idényt – erősítette meg a BRSE közösségi oldalán a fiatal válogatott játékos. – Nagy bennem a bizonyítási vágy és rengeteget fogok dolgozni azért, hogy egy újabb szintre emeljem a játékomat. Minden idényt azzal a célkitűzéssel kezdek, hogy előre lépjek és a játék minden elemében fejlődjek. Ehhez minden adott itt Békéscsabán. Azon leszek, hogy a legjobb tudásom szerint segítsem győzelemhez és sikerekhez a csapatot. Számomra extramotivációt jelent, hogy nemzetközi szinten is szerepelni fogunk, hiszen én korábbi klubcsapataimban csak a hazai porondon játszottam. Nagyon várom az új szezont és az újabb kihívásokat – mondta Marija Csicsics.

Forrás: a BRSE Facebook-oldala

A válogatottnál egy hét pihenőt kaptak, s ezt az időt Békéscsabán tölti, külön programot végezve a csapat erőnléti edzőjével, Karolj Ferenccel. Június 4-én újfent csatlakozik a válogatott kerethez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában