Atlétika

2019.05.08. 12:54

Anita a veszprémi köztéri versenyen

Ismét top atléták és feltörekvő fiatalok versenyeztek a veszprémi Óváros téren.

A tavalyi nagyszerű hangulatú, különleges viadal után idén is megrendezésre került a Veszprémi Súlylökő Párbaj – immáron a második. Az ország egyetlen köztéri dobóversenye a tavalyi hatalmas siker után már a MASZ ligaversenyévé lépett elő, felnőtt női Szuper Liga, valamint junior férfi liga forduló házigazdája lehetett a festői szépségű Veszprém.

A nők között idén is dobókörbe lépett a magyar atlétika első világbajnoka, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club olimpiai bronzérmese, Márton Anita, aki a kéthetes montenegrói edzőtábor alatt két versenyt is megnyert, ezt követően itthon is győzelemmel, 17,81 m-rel kezdte a szabadtéri szezont. Edzéstársa, a zalaegerszegiek kiválósága, a nemrégiben U23-as Eb-szintet és új egyéni csúcsot lökő Veiland Violetta 15,95 méterrel zárt az országos csúcstartó mögött. A harmadik helyet Váradi Krisztina (14,39 m) szerezte meg szezonbeli legjobb eredményével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában