Labdarúgás

2019.04.26. 15:58

Sok lesz a hiányzó az Előréből

Az NB II.-es bajnokság harmincnegyedik fordulójában a hatodik helyezett Békéscsaba 1912 Előre csapata vasárnap 17 órakor a tizenegyedik helyen álló Vác együttesét fogadja a Kórház utcai stadionban.

Verasztó Lajos

Boér Gábor, a lila-fehérek vezetőedzője: – Egy olyan csapat érkezik hozzánk, amely hullámzó teljesítményt nyújt, és okozott már meglepetést pozitív és negatív értelemben is. Mivel a középmezőnyben található a Vác, és nem fenyegeti semmilyen veszély, így felszabadultan játszhatnak majd vasárnap. Nálunk nagyon kevés a bevethető labdarúgó, hiszen mindössze tizenhárom mezőnyjátékos áll rendelkezésre. A gondok ellenére, hazai pályán szeretnénk győzni, mivel elég régen nyertünk itthon.

A váciak ellen Boér Gábor vezetőedző nem ülhet a kispadra, Király Patrik pedig besárgult. Gránicz, Mészáros, Ilyés, Mácsai, Hursán és Lustyik továbbra is sérült. A csakfoci.hu szerint a korábbi csabai kiválóság, Csató Sándor lehet az új vezetőedző, de információink szerint Brlázs Gábor is átveheti az NB II-es felnőtt csapat irányítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában