Birkózás

2019.04.11. 16:06

Hét orosházi fiatal állhatott fel a dobogóra

A napokban az Orosházi Birkózó Egyesület versenyzői Csongrádon léptek szőnyegre a területi szabadfogású bajnokságon. A verseny tétje a májusi országos döntőbe való továbbjutás volt. Ez többeknek sikerült is, ketten a dobogó legfelső fokára is állhattak.

Verasztó Lajos

A területi szabadfogású bajnokságon a diák I. és diák II. korosztályok fiataljai mérték össze tudásukat. A csongrádi megmérettetésen a legkisebbek is bemutatkoztak, számukra Gyermek Birkózó Gálát rendeztek, ahol az orosházi egyesület képviseletében Pusztai Márkó a második helyet szerezte meg.

A diák I-es korosztály 69 kilogrammos súlycsoportjában Cseh Balázs ismét bizonyította tehetségét, és ott folytatta, ahol nemrég a magyar bajnokságon abbahagyta, magabiztos birkózással végzett súlycsoportjában az első helyen.

A diák II-es korcsoportban a 23 kg-osok mezőnyében Verasztó Albert is kitett magáért, és aranyérmet szerzett. Rajtuk kívül Berke Milán ezüstérmet, míg Ella Alexandra, Posuch Petra és Török Dávid bronzérmet nyertek súlycsoportjukban.

A csapatversenyben az Orosházi Birkózó Egyesület a negyedik helyen végzett, a Kiskunfélegyháza, a Törökszentmiklós és a Jászberény csapatai mögött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában