videóval

2019.04.12. 15:54

Edzőváltás után jön a tiszakécskei csapat Békéscsabára

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság harminckettedik fordulójában vasárnap 17 órakor a tabella ötödik helyén álló, 51 pontos Békéscsaba 1912 Előre csapata a tizenötödik, eddig 35 pontot gyűjtött Tiszakécske együttesét fogadja a Kórház utcai stadionban.

Verasztó Lajos

Boér Gábor, a lila-fehérek vezetőedzője pénteken kora délután a következőket mondta: – Röviddel ezelőtt kaptuk a hírt, hogy edzőváltás történt Tiszakécskén, így amire készültünk ellenük az változhat.

A szezon vége fele egyre több a kisebb-nagyobb sérülés, a probléma, de igyekszünk megoldani azokat. nem tudom, még hogy milyen összeállításban lépünk pályára, de egy biztos, mi a kaposvári siker után itthon is szeretnénk begyűjteni a három pontot, kárpótolva ezzel a szurkolókat, a két héttel ezelőtti Nyíregyháza elleni döntetlenért.

Archív fotó: Imre György

Azt tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, egy edzőváltás mindig új motivációt jelent a labdarúgók számára. Annyi biztos, hogy eltiltását követően Király Patrik visszatérhet a csapatba, hogy a sérültek közül kire számíthatok az csak közvetlenül a találkozó előtt derül ki.

A békéscsabaiaknál Lustyik Levente már nem szerepelhet ebben a szezonban, Mácsai László pedig a rehabilitációját végzi. Gránicz Levente még nem bevethető, és többen is sérüléssel bajlódnak.

Pénteken délután jelent meg a hír. A labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécske hivatalos honlapján közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Szabó István vezetőedzővel.

Utódja megnevezéséig Virágh Ferenc pályaedző és Nagy Zsolt kapusedző irányítja a szakmai munkát. Az ősszel a két együttes találkozóját 2–1-re az újonc Tiszakécske nyerte.

A vendégek a legutóbbi négy mérkőzésükön két pontot szereztek, és közel vannak a kiesési zónához, bizonyára ezért döntött úgy a vezetés, hogy változtat az edzői poszton.

A Tiszakécskében két korábbi békéscsabai labdarúgó, Tölgyesi Viktor, és Károly Bálint szerepel. A vendégek az eddigi harmincegy forduló során huszonkilenc gólt lőttek, a házi góllövőlista élén Kardos Norbert, és Mihály Dávid áll, akik négy-négy alkalommal voltak eredményesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában