futsal

2019.03.12. 11:21

Nyolc gólt kapott a Wanted

A Szolnok csapata volt az aktuális ellenfél a Békéscsabai Wanted női futsalosai számára, amely stabilan tartja második pozícióját az NB II.-es női bajnokságban.

V. L.

A Kunszentmártonban lejátszott találkozón a házigazdák pontban egy Urbán Viktóriával bizonyultak jobbnak, a megyei reprezentánsnál. A 17 éves tehetséges játékos öt alkalommal vette be Sugár Ági kapuját, éppen az ő találatai jelentették a különbséget a két fél között.

Az első félidő túlnyomó részében állták a sarat a vendégek, csupán rövid időszakokra hagyott alább a figyelmük, igaz azt gólokkal büntették a hazaiak. Szünet után is ők kezdeményeztek többet, a Wanted csak a szépítő találat után „oldódott fel”, onnan tudott olyan teljesítményt nyújtani, mellyel esélye lehetett volna a pontszerzésre, ha addigra nem kerül reménytelen helyzetbe.

Szolnok Fanatic SE–Békéscsabai Wanted SC 8–3 (3–0)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Kunszentmárton, 50 néző. V.: Seletye, Kóródi (Gönczi). Békéscsaba: Sugár – Balogh V., Püski, Horváth I., Kardos. Cs.: Megyeri. Edző: Domokos András.

G.: Balog, a 6., Urbán, a 13., a 15., a 24., a 26., a 36., Pintér, a 32.), Nagy D., a 38., ill. Kardos, a 27., Megyeri, a 33., a 39. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában