Torna

2019.03.26. 13:26

Csapatban és egyéniben is hoztak érmeket a csabaiak

A legkisebbek is elkezdték az idei versenyszezont, a gyermek korosztály tagjai a budapesti Gerevich Aladár Torna Csarnokban a kezdő és haladó országos bajnokság 1. fordulójában léptek szerekhez.

G. P.

A Torna Club Békéscsaba mindkét korcsoportban 2-2 csapatot indított. A lányok igyekezetére és eredményességére sem lehet panasz, ugyanis a haladó A csapat az 1., míg a B a 6. helyen végzett.

Az A csapat tagjai: Abdullah Darya, Czipa Vivien, Potocska Polla és Szűcs Nóra. A B csapat: Kiszely-Horváth Anita, Lakatos Dorina, Miklósik Bianka és Rondic Neira. A lányok egyéni összetettben is jól szerepeltek, Abdullah Darya megnyerte a versenyt, Potocska Polla a 6., Czipa Vivien a 8. helyen zárt.

Beküldött felvétel

A békéscsabaiak gyermek kezdő csapatai is kitettek magukért. Az A jelű formáció a 3., a B a 9. helyen végzett 14 csapat között.

Az A csapat tagjai: Dóczi Dominika, Kis Laura és Matus Zonga Imola. A B csapat tagjai: Csuka Gréta, Purzsa Zara és Sztojka Ivett. Egyéniben Dóczi Dominika az előkelő második, Matus Zonga Imola a 7. helyen végzett.

A tornászokat Mitykó Bianka Szabina, Vastag Levente és Juhász Tamás készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában