Futsal

2019.03.20. 10:16

A hajrában beindult a listavezető

Az NB II.-es női-bajnokság 19. fordulójában a listavezető Debreceni EAC látogatott Békéscsabára.

V. L.

A hazaiak nagyon készültek erre a meccsre, szerettek volna bizonyítani az élvonalba visszatérni vágyó hajdúságiaknak. Ennek szellemében taktikus, fegyelmezett játékkal rukkoltak ki. Jobbára védekezésre szorultak és próbáltak kontrázni.

Az első félidő közepét átlépve Balogh Viktória révén a vezetést is sikerült megszerezniük, amit a második félidő elejéig tudtak tartani. Ekkor viszont megroppantak a nagy nyomás alatt, majd a 28. percben már a látogatóknál volt az előny. Ezt még Kardos Dóra egalizálta, azonban a meccs utolsó negyedére szétesett a csabai együttes és szinte számolatlanul kapta a gólokat. A számláló tíznél állt meg, ami a látottak alapján irreális különbség.

Békéscsabai Wanted SC–Debreceni EAC 2–10 (1–0)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Békéscsaba, 50 néző. V.: Szigeti, Gyebrovszki (Zsótér). Békéscsaba: Sugár – Balogh V., Püski, Zahorán, Kardos. Cs.: Horváth I., Megyeri. Edző: Domokos András.

G.: Balogh V., a 13., Kardos, a 31., ill. Horváth V., a 23., a 33., a 38., Fekete, a 28., Üveges, a 31., a 40., Horváth P., a 33., a 34., Pócsik, a 37., Czégény, a 40. percben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában