Labdarúgás

2019.02.08. 12:03

Vésztőről tértek vissza Gyulára

Már csak egyetlen hét áll a csapatok vezetőinek rendelkezésére, hogy a kiszemelt játékosaikkal és klubjaikkal megállapodásra jussanak, hiszen február 14-én éjfélkor lejár a téli átigazolási időszak, a legközelebbi piacnyitás pedig csak júliusban lesz. Ahogy fogy az idő, úgy gyorsulnak fel az események a kluboknál.

G. P.

Létszámgondokkal küszködik a Gyulai FK Termál megyei I. osztályú alakulata. Sérülések és betegségek miatt lemondani kényszerültek az Előre II. elleni múlt szombati tesztmérkőzést is, miután Bíró Róbert vezetőedző nem tudott volna 11 egészséges embert a pályára küldeni.

A gyulaiak szűk kerettel dolgozták végig az őszt, sok fiatallal. Mivel iskolai elfoglaltsága miatt Timkó Patrikra sem számíthatnak tavasszal, ezért elkerülhetetlenné vált új játékosok igazolása. Két olyan labdarúgót találtak, akik korábban éppen a fürdővárosból igazoltak el. A szélső középpályás, Tokaji Zsolt (20) tavaly télen került Vésztőre, a védő Hoffmann Tamás (22) másfél évet töltött el ugyanott.

Befejezte pályafutását a mezőhegyesi támadó, Nagy Szabolcs (39), Orosházán pedig a rangidős védő, Pardi László (40) döntött úgy, hogy szögre akasztja a cipőt, Buza Barnabás (33) pedig kizárólag a kék-fehér gárda szakmai vezetésére koncentrál az előttünk álló idényben.

Játékost váltott a megyei II. osztályú bajnokság Déli csoportjának listavezetője. A kovácsháziakhoz félév után visszatért Végegyházáról a 26 éves támadó, Tóth Tamás Gergő, ellenben kiadták Magyarbánhegyesre az idény közben leálló középpályást, Holecz Nándort (24). A sereghajtó Battonyáról a határvárosiak ifjúsági korú kapusát, Markovics Bencét (17) is megszerezte, és további tárgyalásokat folytat két fiatal védővel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában