asztalitenisz

2019.02.09. 18:05

Szoros mérkőzésen kapott ki az Erdérttől az Orosháza

Megszorongatta fővárosi ellenfelét az orosházi női csapat.

Verasztó Lajos

Budapesti Erdért SE–PET-BAU ASE Orosháza I. 6:4

Asztalitenisz Extraligás női mérkőzés, Budapest. Orosházi győztesek: Nagypál M. 2, Horváth L. 1, a Göndör, Nagypál M. páros.

A péntek estére előrehozott fővárosi mérkőzésen a párosoknál nagy meglepetésre a fiatal Göndör Fanni, és Nagypál Márta 3:2-re legyőzte a válogatott, Ambrus Krisztina, valamint Peterman-Varga Tímea alkotta duót. A folytatásban is az orosháziak vezettek, hiszen Nagypál Márta nagy csatában nyerni tudott 3:2-re az orosházi nevelésű Tóth Kata ellen. Ezt követően Nagypál Márta 3:1-re legyőzte Hepke Johannát, és Horváth Lilla is nyert Tóth Kata ellen, így az utolsó kör előtt 4:3-ra vezetett az Orosháza. Ekkor a hazaiak becserélték a válogatott Ambrus Krisztinát – a világranglista 158. helyezettjét – aki 3:1-re verte Horváth Lillát. Peterman-Varga Tímea Nagypál Márta ellen győzött 3:0-ra, míg Tóth Kata 3:1-re nyert Göndör Fanni ellen, így a hazaiak 6:4-re fordítottak.

PET-BAU ASE Orosháza II.–HUFBAU Akker Ambrus AA 5:13

NB I, női, Orosháza. Orosházi győztesek: Hudák 2, Benkő A. 2, Varga B. 1.

A párosok után 2:0-ra vezetett az esélyesebb soltvadkerti csapat. A folytatásban is a bajnoki címért versenyben lévő vendégek akarata érvényesült, akik a papírformának megfelelően legyőzték az orosházi fiatalokat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában