segítség

2019.02.14. 11:24

Jótékonysági célú erősember versenyt szerveznek Gádoroson

Javában zajlik Gádoroson egy olyan verseny megszervezése, melynek bevételét az ötletgazdák a helyi Arany János utcai idősek otthona támogatására fordítanának. Az 1. Gádorosi Jótékonysági Erősember versenyt a tervek szerint április 20-án tartanák meg, de a szervezők már most várják a hozzájárulásokat a Békés Takarék 53300067-18427620 számlaszámra „Idősek Otthona” (név/cég) megjegyzéssel.

G. P.

Simondán Vilmos, a gádorosi verseny fő szervezője elmondta, hogy a kezdeményezésből hagyományt szeretnének teremteni és minden évben más-más önkormányzati intézmény fejlesztését segítenék. A jótékonysági akció célja az otthonban lakó idős emberek betegségei kontrollmérésére szolgáló készülék beszerzése.

A tavaszi viadal nagy látványosságot ígér, amelyre Békés megye mellett Bács-Kiskun, Csongrád és Jász-Nagykun Szolnok megye erősembereit is várják a szervezők. Ami a versenyszámokat illeti, többek között lesz kamionhúzás, traktorkerék-forgatás, koffercipelés, lengősúly- és kőgolyópakolás is az áprilisi rendezvényen. G. P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában