Labdarúgás

2019.02.02. 14:37

Az influenza közbeszólt, elmaradt a gyarmatiak szombati meccse

Elmaradt az NB III.-as Füzesgyarmati SK szombatra tervezett hazai nemzetközi felkészülési mérkőzése a román II. ligás UTA Arad ellen.

V. L.

Boros Tibor szakmai koordinátor a keretet sújtó influenzajárvány miatt kényszerült lemondani a programot. A szakvezetés a szerdai, SZEOL SC elleni mérkőzésen is öt játékost kényszerült nélkülözni különböző okok miatt.

Csütörtökre és péntekre azonban tovább romlott a helyzet, mivel Achim Ádámot, Szilágyi Máriót, Kinczel Ervint, Pataki Zalánt, Pölöskei Pétert, Ivicsevics Márkot és az újonnan igazolt Szász Tamást is megfertőzte a vírus. A próbajátékosokkal együtt csupán 10-12 egészséges játékos maradt, emiatt kényszerültek lemondani az aradiak vendégjátékát.

– A Szeged elleni találkozó után nem tudtam megfejteni, mi volt az oka annak, hogy több játékosunk jószerivel csak poroszkált a pályán. Így viszont világossá vált, hogy a vírus lappangott bennük, ezért nem tudtak megfelelően teljesíteni. Miután nem maradt egy csapatra való hadra fogható emberünk, kénytelen voltam lemondani a szombati meccset – mondta Boros Tibor, aki a keret egészséges felével folytatta a munkát, és bízik benne, hogy a napokban konszolidálódik a helyzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában