Labdarúgás

2019.01.12. 18:25

Kocsis Zoltán a Méhkerék új edzője

Kocsis Zoltán vette át a Méhkeréki SE labdarúgóinak irányítását. A megye III. osztály Északi csoportjának negyedik helyén tanyázó határ menti együttes a nyári teljes átalakulás után Maghiar Teodorral futott neki az évnek, amelytől minimálisan éremszerzést, maximálisan azonnali osztályváltást vártak.

G. P.

A csapat a harmadik helyen telel, hátránya azonban 10 pont az éllovas Dévaványa II. mögött, ami jelentősnek tűnik. Lehetett volna ez lényegesen kevesebb is, amennyiben az utolsó három mérkőzésén pontokat szerez a gárda. A vereségek miatt azonban bizonytalanná vált az álom, miként Maghiar Teodor helyzete is az egyesületnél. A vezetőség Kocsis Zoltánt kereste meg, aki elvállalta a kék-fehérek irányítását.

A 45 esztendős szakvezető nem ismeretlen Méhkeréken, hiszen 1998-tól 2005-ig játékosként termékeny éveket töltött a településen. A helyiek bíznak benne, hogy sok év múltán, immár a kispadon is nagy segítség lesz. Kocsis Zoltán legutóbb az okányi csapat kispadján ült, ahol irányításával afennállásuk legjobb idényét zárták a sárrétiek.

– Jól eső érzésekkel térek vissza, m indig is a szívem csücske a település, ahol rajongnak a fociért. Többször láttam ősszel a csapatot, azt tapasztaltam, hogy néhány játékos fegyelmezetlensége miatt került gyakran olyan helyzetbe, ahonnan már nem maradt esély pontszerzésre. Mindenképpen rendet kell tenni a fejekben, ezen kívül erőnléti problémákat is felfedeztem, amit orvosolni szükséges. A pillanatnyi állománnyal kérdéses a feljutás, de a vezetőségtől kapott információk szerint érkeznek majd olyan új játékosok, akik erősítést jelentenek majd. Keményen fogunk dolgozni, hogy minél hamarabb feljebb léphessünk ebből az osztályból – mondta el székfoglalójában az újdonsült tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában