atlétika

2019.01.03. 17:47

Kétszer rajtoltak el tizennégy órán belül

Újabb nemzetközi sikerről számolt be Gregor László és Pap Csilla, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club két futója.

Gajdács Pál

A két sportoló szilveszter délelőttjén 10 órakor még Békéscsabán, a 31. OTP Szilveszteri futógálán állt rajthoz, ahol Gregor László győztesként, Pap Csilla ezüstérmesként ért célba. Az éjfél már mindkét futót Varasdon találta, ahol egy rangos nemzetközi futóversenyen rajtoltak el.

– Horvátországban is már sokadik éve kerül megrendezésre a nagyon jó hangulatú futóverseny – kezdte beszámolóját Pap Csilla. – Pontban éjfélkor volt a rajt, a szilveszterezők petárdákkal, tűzijátékkal pezsdítették fel az egyébként is izgalmas futás élményét. Nemegyszer előfordul, hogy a mezőnybe bedobnak egy-két petárdát, hogy megtréfálják a futókat.

Gregor a 4,6 km-es távot másodikként zárta egy kenyai futó mögött, én pedig a negyedik helyen értem célba. Az első két helyet egy horvát és egy szerb hölgy bérelte ki magának. Azonban nem vagyok szomorú, hiszen olyan időeredményt sikerült futnom, ami egyéni csúcsot jelentene 5000 méteren. A forma nem rossz, reméljük a továbbiakban még ennél is jobb lesz – bizakodott Csilla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában