Vívás

2019.01.24. 23:09

Két orosházi vívóarany Debrecenből

Debrecenben kezdte meg a vívóidényt a Zsoldos Péter Orosházi Vívó Egyesület. A 4 Évszak Kupa téli, debreceni állomásán sikeresen szerepeltek az orosházi kardvívók, akik két arany-, egy ezüst-, és egy bronzérmet szereztek.

Az orosházi klub a hajdúsági viadalon három város, Debrecen, Nyíregyháza és Orosháza barátságos felkészülési versenyén 11 kardozót indított. Akadt olyan pengeforgató, akinek élete első versenyét jelentette az esemény. Mindenki sikeresen teljesítette a kitűzött célját és szép eredmények is születtek.

A klub egyik legnagyobb reménysége, Kiss Abigél sérüléséből felépülve a hétvégén már a válogatottal készült Budapesten. Az orosháziak következő megmérettetése a Reménység Körverseny 4. fordulója lesz Esztergomban február közepén.

Jobb orosházi eredmények. Leányok. Gyermek: 1. Rózsa Anna, 2. Janecskó Dorina, 5. Papp Zsanett, 6. Perity Jázmin, 8. Mátrai Adél. Fiú. Gyermek: 15. Farkas Donát, 16. Mihalik Szilárd. Serdülő: 1. Séllei Ferenc, 3. Balog Botond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában