Labdarúgás

2019.01.18. 15:35

Átigazolási hírek a megyéből

A sportágban január 15-től hivatalosan is megkezdődött az átigazolási szezon. A téli időszakban az amatőr kluboknak is fizetniük kell, amennyiben új játékost kívánnak a soraikban tudni, ezen felül a transzferekhez a kiadó egyesületek hozzájárulása is szükséges, ami nem könnyíti meg a fogadók dolgát. A hírek lassan érkeznek e témában, de néhány friss információ már napvilágra került.

V. L.

A II. osztályú Tótkomlósi TC csak a jövő héten kezdi meg a téli felkészülést, de máris eldőlt, hogy a piros-kékeknél csatasorba áll Poljak Attila (32). A védő legutóbb a BLASZ III. osztályú Previtt SE-ben játszott. Felépült súlyos sérüléséből Somogyvári Tibor (42), aki szintén belevág a komlósi alapozásba.

Szeghalomból erősít az Okány KSK. A 21 éves Haszan Abdul Karim felsőfokú tanulmányai miatt kevés lehetőséghez jutott ősszel a megyei I. osztályú Szeghalmi FC gárdájánál. Ugyanez igaz Vincze Zoltánra (27) is, aki átmenetileg le is állt, Turcsek Zoltánnál viszont stabil pontnak számított, így nem véletlenül követte Okányba a trénert. Napirenden van még Turcsek Szilveszter (25) klubváltása is, aki a védelemben kaphat helyet.

A Berettyó-parti alakulat dolgát nem könnyíti meg, hogy az említetteken kívül Nagy Mihályra, Balás Viktorra és László Viktorra sem számíthatnak tavasszal, akik szintén az őszi idény közben adták fel a csapatba kerülésért folytatott csatát. Enyhíthet ellenben a szeghalmiak létszámgondjain, hogy bejelentkeztek a Jamina házi gólkirályáért, Darányi Dávidért (23), aki az erzsébethelyiek 10 találatának felét szerezte. A csatárt szívesen látnák, kérdés azonban, hogy a Bessenyei utcában hajlandóak-e lemondani róla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában