Futsal

2018.12.06. 09:38

Megszerezte első győzelmét a Békéscsaba Wanted

Első őszi győzelmét ünnepelhette vasárnap a Békéscsabai Wanted női futsalcsapata, amely az NB II Keleti csoport sereghajtóját múlta felül kiváló első félidei játékkal.

Verasztó Lajos

Nem kezdődött túl jól a meccs csabai szemszögből, hiszen már az első percben betaláltak az egriek, azonban hamarjában rendezték soraikat a házigazdák. Horváth Imola és Horváth Sára találataival gyorsan fordítottak, majd Kardos Nóra duplájával, megnyugtató előny birtokában térhettek pihenőre.

A térfélcserét követően még az egyik egri védő is a csabaiak ügyét szolgálta, mivel saját kapujába talált. Gyors gólváltások után előbb Kardos Nóra, majd a másik oldalon Molnár Anett szerezte meg harmadik találatát. Utóbbi azonban már csak szépségtapasznak volt jó, Domokos András tanítványai, magabiztosan nyertek.

Békéscsabai Wanted SC–Eger SE 6–4 (4–1)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Békéscsaba, 30 néző. V.: Szigeti. Békéscsaba: László – Sugár, Balogh V., Püski, Horváth S. Cs.: Simonka, Megyeri, Kardos, Horváth I. Edző: Domokos András.

G.: Horváth I., a 3., Horváth S., az 5., Kardos, a 10., a 14., a 27., Paranai (öngól) a 23., ill. Molnár A., az 1.,a 25., a 32., Mészáros, a 38. percben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában