labdarúgás

2018.12.05. 15:17

Kemény büntetéseket osztottak játékosoknak és edzőknek is

Kevés olyan mérkőzés akadt a megyei I. és II. osztályú bajnokságban, ahol ne állítottak ki legalább egy labdarúgót a játékvezetők.

Gajdács Pál

Kemény büntetéseket osztott ki az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottsága. A csorvási Gerda Viktor csaknem egy fél szezont kénytelen kihagyni, hiszen 8 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Sovány Pál szolgálatait a csabacsűdiek nélkülözhetik 6 találkozó erejéig.

A körösladányi Knyihár Dániel, illetve az orosházi Szabó Norbert 3-3 találkozón nem játszhat. Az újkígyósi Kocziha Balázs és a Tótkomlósi TC sportszakembere, Füredi János 2-2 mérkőzésen nem segítheti együttesét.

Kiss Gábor gerlai sportszakember 2018. december 4-től 2019. április 30-ig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltva.

A Gerlai SE 20 ezer forintot fizethet jogosulatlan játék miatt. Színes lapok miatt a Békéscsaba 1912 Előre II. 9600, a Magyarbánhegyesi FC 5000 forintos büntetést kapott.

A FEB a Magyarbánhegyesi FC sportszervezetét 1 soron következő mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségének viselésére kötelezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában