Atlétika

2018.12.05. 13:07

Az idő tökéletes, a pálya hullámos volt Horvátországban

A horvát tengerparton található, Crikvenicában állt rajthoz a hétvégén a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club két futója. Gregor László és Pap Csilla december első napjára kaptak meghívást Horvátországba, egy félmaratoni versenyre.

Gajdács Pál

A pályát aszfaltozott úton jelölték ki, azonban végig hullámos volt, ami többé kevésbé megnehezítette versenyzők dolgát. Gregor László és Pap Csilla is jól küzdött meg a körülményekkel, és a pályaviszonyok ellenére is győzelemmel, illetve egy bronzéremmel tértek haza.

Szerencséjükre ragyogó napsütés, tökéletes futóidő volt Crikvenicában, a horvát tenger partján. A félmaratoni versenytávon Gregor László szakította át a célszalagot.

Beküldött fotó

– Könnyedén futottam meg a félmaratont, és egy óra kilenc perces idővel értem célba, így – ha már csak az időeredményt elemezzük – elmondhatom, hogy jó formában vagyok – jegyezte meg a versenyt követően Gregor László.

Pap Csilla sem lehet elégedetlen, hiszen remek futással a harmadik helyen érte el a célvonalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában