Labdarúgás

2018.11.08. 09:12

Négy bajnokin nem játszhatnak

A komolyabb ügyekben csak később hoz döntést az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottsága (FEB), ám így is osztottak ki komoly büntetéseket.

P. G.

A felnőtt játékosok közül legtovább az okányi Varga Tamás szolgálatait kénytelen nélkülözni a csapata, akit négy mérkőzéstől tiltottak el. A medgyesbodzási Véha Bence 3, a végegyházi Tóth Tamás Gergő, a körösladányi Szántó Mihály Sándor és a mezőhegyesi Mátó Attila 2-2 találkozón nem szerepelhet. Az utánpótlásból Varga Alex (Békéssámson U19) 4, Bende Szabolcs (Sarkad U16) 3, utóbbi csapattársa, Diósi Károly 2 mérkőzésről hiányzik majd.

Fegyelmezetlenség miatt Fazekas József vésztői sportszakembert 2018. november 20-ig, Szász Csaba kamuti sportszakembert 2018. december 31-ig minden labdarúgással kapcsolatos sporttevékenységtől eltiltotta.

A FEB az Atletico Békéscsabát 1 soron következő hazai rendezésű U19-es bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására kötelezte.

A FEB a Méhkeréki SE, a sarkadi Kovács Zoltánné sportemberi tevékenységét felfüggesztette, Kunszabó Zsolt és Oláh Gergő ellen megindította a fegyelmi eljárást, a két sarkadi labdarúgó játékjogát felfüggesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában