Labdarúgás

2018.11.19. 17:13

A Békéscsaba telel a bajnokság élén

Az őszi idényzáró fordulót rendezték hétvégén az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület égisze alatt zajló veterán labdarúgó-bajnokságban.

G. P.

A Dél-keleti régió négy együttese ezúttal Békéscsabán randevúzott. A sorozat keretében idén és jövő tavasszal is három-három körmérkőzéses tornát rendeznek, az összetett pontversenyben legjobbnak bizonyuló képviselheti a dél-alföldi régiót a nyári országos fináléban.

A Mester Klubban megtartott őszi harmadik forduló keretében a házigazdák tettek egy újabb komoly lépést az ehhez vezető úton. A viharsarki játékosokat tömörítő válogatott – az előző két körhöz hasonlóan – két győzelemmel és egy döntetlennel zárta a napot. Mivel a két Tisza-parti alakulat ezúttal is „kioltotta egymást”, így a békési gárda 6 pontnyi előnnyel várhatja az áprilisban esedékes szegedi folytatást.

Beküldött felvétel

A 3. forduló eredményei: Békéscsaba–Szeged 0–0. Kiskunfélegyháza–Szeged-Móraváros 0–2, gól: Kovács, Mátrai. Kiskunfélegyháza–Békéscsaba 0–3, gól: dr. Bányai, Vandlik, Ónodi. Szeged-Móraváros–Szeged 0–0. Békéscsaba–Szeged-Móraváros 2–0, gól: dr. Bányai, Brlás. Szeged–Kiskunfélegyháza 4–1, gól: Huszár 2, Mészáros, Tóth A., ill. Bori.

A bajnokság állása: 1. Békéscsaba 21 pont (17–2), 2. Szeged-Móraváros 15 (10–6), 3. Szeged 14 (12–8), 4. Kiskunfélegyháza 0 (4–27).

A góllövőlista állása. 5 gólos: Kovács Z. (Móraváros). 4 gólos: dr. Bányai (Békéscsaba), Mészáros (Szeged). 3 gólos: Bora (Békéscsaba), Brlás (Békéscsaba), Ónodi (Békéscsaba), Szrenka (Móraváros), Tóth A. (Szeged). 2 gólos: Friderikusz (Békéscsaba), Huszár (Szeged), Kósa (Kiskunfélegyháza). 1 gólos: Vandlik (Békéscsaba), Bori (Kiskunfélegyháza), Lólé (Kiskunfélegyháza), Buknicz (Szeged), Fődi (Szeged), Nagy I. (Szeged), Kószó (Móraváros), Mátrai (Móraváros), Wenner (Móraváros).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában