asztalitenisz

2018.07.21. 19:23

Nagypál Márta leány párosban még versenyben

Kolozsváron, a serdülő és ifjúsági Európa-bajnokságon az ifjúsági lányoknál Nagypál Márta, az extraligás PET-BAU ASE Orosháza szolnoki kölcsönjátékosa az egyéni verseny selejtezőjében, nagy csatában 4:2-re kikapott az ukrán Jepifancevától.

V.L.

Vegyes párosban Nagypál Márta, Molnár Dáviddal az oldalán a második fordulóban 3:1-re győzött a Volin, Oprea (orosz. román) kettős ellen. A legjobb 32 közé jutásért Nagypálék a német Meissner, Schreiner párossal mérkőztek. A találkozót az esélyesebb német duó nyerte 3:0-ra.

Leány párosban a 32 közé jutásért a Nagypál Márta, Menkő Veronika duó a ciprusi Avraam, Meletie kettőssel találkozott. Az első szettet a ciprusiak nyertek 11:9-re. A második játszma a magyaroké volt 11:5-re. A harmadik szettben szoros csatában 12:10-re nyertek Nagypálék, majd a negyedik játszmát 11:9-re hozták, így 3:1-es sikerrel jutottak tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában