kézilabda - orosháza

2018.07.31. 11:11

A felkészülés harmadik hetében már meccselnek

Hétfőn megkezdte a felkészülést a közelgő NB I B-s szezonra az Orosházi FKSE-Linamar férfi csapata. Az együttes programjában az edzések mellett számos felkészülési találkozó is helyet kap majd a szeptemberi bajnoki rajt előtt.

G.P.

Az első edzés előtt Bakó Botond vezetőedző nyilatkozott a rájuk váró feladatokról, célokról.

– Azt gondolom, jó csapatot tudtunk összehozni, teljes mértékben jogosan lehet az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, illetve visszakerüljünk az első osztályba. Persze ha Karabatics jelentkezne, őt esetleg még leigazolnánk, de viccet félretéve: úgy tűnik, hogy összeállt a végleges keretünk, ezzel a csapattal vágunk neki a bajnokságnak. Heti háromszor lesznek erőnléti edzések, délutánonként a második edzések lesznek a csarnokban, kiegészítve rehabilitációs, illetve proprioceptív edzésekkel, hétfőtől szombat délelőttig fog tartani a munka. A harmadik héten játsszuk majd első edzőmérkőzésünket, összesen hét felkészülési találkozó szerepel a programunkban – tájékoztatta honlapunkat Bakó Botond.

Beküldött fotók.

A tervezett felkészülési mérkőzések:

Augusztus 17.: Orosházi FKSE-Linamar–B. Braun Gyöngyös. Augusztus 22.: Mezőkövesdi KC–Orosházi FKSE-Linamar. Augusztus 24.: Orosházi FKSE-Linamar–Ceglédi KKSE. Szeptember 5.: Szigetszentmiklósi KSK–Orosházi FKSE-Linamar.

Augusztus 31-én és szeptember 1-jén a hagyományos Üveg-Világ felkészülési tornát is megrendezi az orosházi egyesület, idén immár negyedik alkalommal, ezúttal négy csapat részvételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában