labdarúgás

2018.06.10. 10:57

Második a csabai csapat a Danone Kupán

Az Újpest csapata nyerte meg a Danone Focikupa a Gyermekekért torna szombati, debreceni regionális elődöntőjét. Második helyen a Békéscsabai Labdarúgó Akadémia (BLA) U12-es együttese végzett, a harmadik pedig a HTE Olasz Focisuli lett. 

V.L.

Ez a három csapat jutott be a torna június 17-i, budapesti országos döntőjébe, amelynek győztese jövőre Spanyolországban, a nemzetközi döntőn képviselheti Magyarországot. A debreceni viadalon 192 gyerek játszott, akik találkozhattak Tőzsér Dániellel, Dombi Tiborral és Szatmári Csabával. A 2006-os születésűek részére kiírt torna budapesti döntőjébe, a négy csoport (Szeged, Pécs, Miskolc, Debrecen) legjobb három-három csapata került be.

Fotó: Békéscsabai Labdarúgó Akadémia

A csabaiak eredményei. BLA—Jászberény 2—0, BLA—Ikarus 0—1, BLA—Debreceni Labdarúgó Akadémia 1—0, BLA—UTE 0—1, BLA—Gödöllő 1—0, BLA—Olasz Focisuli Debrecen 3—1. Békéscsabai gólszerzők: Schneider 2, Sztankó 2, Vas 2, Kohut. A torna legjobb kapusának Lehoczki Bendegúzt választották. A csapat edzője Hrabovszki Gábor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában