salakmotor

2018.05.04. 16:28

Magosi kilencedik a murecki viadalon

A hagyományos május 1-jei murecki nemzetközi salakmotor versenyen hazánkat a Gyulai Speedway Club két versenyzője képviselte.

Verasztó Lajos

Magosi Norbert nyolc ponttal, míg Benkő Roland 4 ponttal zárta a versenyt. A versenyt a hazai pályát remekül kihasználó, osztrák Daniel Gappmaier nyerte, a döntőben hatalmas fölénnyel diadalmaskodott. Magosi Norbi a döntőbe is beverekedhette volna magát, azonban az utolsó futama nem sikerült, Gappmaier, Trofimov és Skorja mögött a negyedik helyen ért célba. Magosi Norbert a kilencedik, Benkő Roland a tizenegyedik helyen végzett.

Végeredmény (17 induló): 1. Daniel Gappmaier (Ausztria) 13 pont + 1. hely a döntőben, 2. Matic Ivacic (Szlovénia) 13 pont + 2. hely a döntőben, 3. Artem Trofimov (Lettország): 11 pont + 3. hely a döntőben, 4. Wojciech Lisiecki (Lengyelország) 11 pont + 4. hely a döntőben, 5. Nick Skorja (Szlovénia) 11 pont, 6. Sandro Wassermann (Németország) 11 pont, 7. Denis Stojs (Szlovénia) 10 pont, 8. Mike Jacopetti (Ausztria) 9 pont, 9. Magosi Norbert (Magyarország) 8 pont, 10. Milen Manev (Bulgária) 5 pont, 11. Benkő Roland (Magyarország) 4 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában