röplabda

2018.05.16. 13:16

Dobi Edina nélkül a válogatott

A vasárnap kezdődő Európa-liga apropóján szerdán sajtótájékoztatót tartott a Magyar Röplabda-szövetség. A női válogatott keretében nem szerepel Dobi Edina, a Linamar-Békéscsabai RSE csapatkapitánya. A kérdésre Jan De Brandt szövetségi kapitány elmondta, a játékos talán nem is folytatja pályafutását.

G.P.

Nyíregyháza, 2018. május 11. A békéscsabai Dobi Edina magasba emeli a serleget a nõi röplabda Extraliga döntõjének negyedik összecsapásán, a Fatum-Nyíregyháza - Linamar-Békéscsabai RSE mérkõzés végén a nyíregyházi Continental Arénában 2018. május 11-én. A békéscsabaiak sorozatban ötödször nyerték a kupát. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Jan De Brandt szövetségi kapitány újságírói kérdésre elmondta, hogy Dobi kisebb sérülésekkel küzd, ráadásul júniusban férjhez megy (tavaly decemberben jegyezte el párja, a korábbi NB I-es focista, az ugyancsak egri származású Csőke Gergely, akinek idén nyáron mondja ki a boldogító igent), továbbá tudomása szerint az sem biztos, hogy a kiváló center folytatni akarja játékos-pályafutását.

Nyíregyháza, 2018. május 11.
A békéscsabai Dobi Edina magasba emeli a serleget a nõi röplabda Extraliga döntõjének negyedik összecsapásán, a Fatum-Nyíregyháza – Linamar-Békéscsabai RSE mérkõzés végén a nyíregyházi Continental Arénában 2018. május 11-én. A békéscsabaiak sorozatban ötödször nyerték a kupát.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában