labdarúgás

2018.05.09. 10:24

Diákolimpiai országos döntő Békéscsabán

A Magyar Diáksport Szövetség határozata értelmében a 2017—2018-as tanévben Békéscsaba városa két diákolimpiai döntő házigazdája.

V. L.

A IV. korcsoportos (13-14 évesek) futsal diákolimpia fináléjának rendezését, az MDSZ példamutatónak nevezte. Most jön a következő rangos sportesemény: az I. és II. korcsoportos labdarúgás döntőnek Békéscsaba ad otthont. A fináléban korcsoportonként 20 (azaz összesen 40) együttes, a 19 megyei győztes, valamint a főváros legjobb csapata vetélkedik majd az országos diákolimpiai bajnoki címért.

Békés megyét az I. korcsoportosoknál (7-8 évesek) a Mezőhegyesi József Attila Általános Iskola, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola, a II. korcsoportosoknál (9-10 évesek) a Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola kis labdarúgói képviselik.

A két korcsoport valamennyi mérkőzését a Békéscsabai Labdarúgó Akadémia Utánpótlás-nevelő központjában (4-es Honvéd utca 1.) rendezik.

Az ünnepélyes megnyitót pénteken 17.30 órakor tartják a Szent István téren. A csoportmérkőzéseket szombaton 8.30 órától rendezik. A helyosztó-mérkőzéseket vasárnap, 8.30-tól tartják, az ünnepélyes eredményhirdetésre 13.15 órától kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában