labdarúgás

2018.05.04. 16:19

Az Előre anyák napi ajándéka a hölgyeknek

Lovagias gesztussal készül az Előre vezetősége.

Verasztó Lajos

Az NB II.-es ­labdarúgó-bajnokságban vasárnap 17 órakor a tabella­ harmadik ­helyén ­álló, 58 pontos­ ­Békéscsaba 1912 ­Előre csapata­, a kiesés ellen küzdő, a táblázat tizenhetedik helyén álló, 36 pontos Budafokot­ fogadja. A vendégek az edzőcsere után, a legutóbbi két mérkőzésüket megnyerték.

Boér Gábor, a lila-fehérek vezetőedzője: – Nekünk a saját játékunkat kell játszanunk a vasárnapi találkozón. Úgy gondolom, hogy a csapat, a keret erejét figyelembe véve erőn felül teljesít. Szeretnénk megőrízni a dobogós helyezésünket a szezon végéig, ehhez minden pontra szükségünk van. A Budafok ellen jó lenne begyűjteni vasárnap a három pontot. Továbbra is vannak sérültjeink, Mészáros Márkra biztosan nem számíthatunk, de kérdéses Birtalan Botond és Szélpál Norbert játéka is. A keret többi­ tagja ­viszont a rendelkezésemre áll.

Az Előre vezetőségének döntése értelmében a találkozót anyák napja alkalmából minden hölgy ingyenesen tekintheti meg. Számukra csak egy nulla forintos tiszteletjegy váltása szükséges a nézőkre kötött felelősségbiztosítás miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában