utánpótlás foci

2018.05.26. 22:01

A Békéscsabai Labdarúgó Akadémia hétvégi eredményei

U16

Zalaegerszegi TE – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 0:3 (0:3)

G: Pap 2, Kiss-Schusztek

Láza János edzői értékelése: Iramos, változatos első félidőt produkáltak a csapatok, a ZTE aréna kitűnő gyepszőnyegén! Felváltva forogtak veszélyben a kapuk, melyből mi jöttünk ki jobban, hisz a félidő utolsó tíz percében háromszor is bevettük a zalai kaput. A második félidő kevesebb lehetőséget hozott mindkét oldalon, lassult a játék, több labdabirtoklás, támadásépítés halt el a középső harmadban, és az eredmény sem változott. Játékban is sok jó megoldásunk volt a mérkőzésen, így elmondható, hogy eredményesen térhetünk haza a szezon leghosszabb túrájáról!

U17

Zalaegerszegi TE – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 1-2 (0-1)

Gólszerzők: Bukor, Dávid.

 

Jól kezdtük a mérkőzést, már a 15.percben megszereztük a vezetést egy nagyszerű kontra végén, melyet Bukor Zoli váltott gólra. Ezután kiegyensúlyozottá vált a mérkőzés. A félidő közepén kihagytunk két ziccert, majd ZTE lőtt kapufát egy átlövésből. A félidő hajrájában Styecz lépett ki egyedül, de a kapufára lőtte a ziccerét.

A 2.félidőt rosszul kezdtük, már a 3.percben gólt kaptunk egy a védővonalban eladott labdából.

Ezután fokozatosan tértünk magunkhoz és sorra dolgoztuk ki a nagy helyzeteket, melyből Dávid Zoli belőtt egyet, amivel megnyertük ezt a rekkenő hőségben lejátszott bajnokit.

Gólszerzők: Bukor, Dávid.

U19

Békéscsaba LA – Kaposvár 1-3 (1-0)

Mai ellenfelünk a tabella első harmadában helyezkedik el, ezért nehéz mérkőzésre számítottunk, ami beigazolódott a mérkőzés folyamán. Ezen tények ellenére, jól indult számunkra a mérkőzés , hiszen egy szép támadás végén, megszereztük a vezetést a 8.percben , Fodor révén. További lehetőségeink is voltak az első félidőben, de az ellenfélnek is adódtak helyzetei, de jól álltunk a lábunkon… Második félidő elején sajnos egy nagy védelmi hibánk folytán az ellenfelünk kiegyenlített, ami meghatározónak bizonyult, annak ellenére, hogy nagy helyzeteket hagytunk ki , ellenfelünk újabb gólt ért el , majd a mérkőzés vége előtt eldöntötte végleg a mérkőzés kimenetelét és a három pont sorsát.

Szenti Zoltán edzői nyilatkozat: – Partiban voltunk a Kaposvárral, legalább egy döntetlent megérdemeltünk volna, de sajnos újra az egyéni hibák előjöttek és döntőnek bizonyultak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában