labdarúgás megyei I. osztály

2018.04.01. 18:37

Kikapott az éllovas

Jó kezdés után kapott ki a Méhkerék.

G. P.

Méhkeréki SE–Békéscsaba 1912 Előre II. 1–2 (1–0)

Méhkerék, 320 néző. V.: Fekete Z. Méhkerék: Pintér – Boros, Ruzsa Sz., Wéber, Pilán – Kovács Gy. (Vass), Fülöp, Krajcs – Geiger, Piti (Juhász), Sztojka. Edző: Bíró Róbert. Békéscsaba: Baráth – Barbu, Maruntelu, Kun – Belanka, Mácsai, Balog Zs., Seres – Zsilinszki M. (Bány), Miklya, Pusztai. Az első félidőben számtalan gólhelyzetet dolgozott a Méhkerék csapata, de ebből csak egyet rúgott be, illetve egy másikat les címén nem adta a játékvezető. A szünet után jobban kezdett a Békéscsaba II., korán ki is egyenlített, többet támadott, de komolyabb helyzet nem alakult ki a hazai kapu előtt. A hosszabbításban Pilán lerántása után elmaradt a szabadrúgás, ehelyett a vendégek végezhettek el bedobást, és ebből született a győztes találat. G.: Piti a 27., ill. Miklya az 50., Pusztai a 91. percben. Jó: Wéber, Krajcs, ill. Miklya, Barbu, Mácsai, Belanka, Balog Zs.

Bíró Róbert: – A mai napon bebizonyosodott, hogy a Békés megyei labdarúgás miért tart ott, ahol. Brlázs Gábor: – Az első félidő a hazaiaké, a második a miénk volt. Nagyot küzdött a csapat és megérdemelten nyert. Árgyelán Mihály

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában