futsal

2018.04.16. 16:29

Jövőre is az NB I.-ben az Amazonok

Kettős győzelemmel maradt bent az NB I-ben a Gyulai Amazonok női együttese, miután az idegenbeli mérkőzés (4–3) után a hétvégén Gyulán is legyőzte a Ricsilla Futsal csapatát.

A második mérkőzésen még jobban ment a játék: már négy góllal is vezettek Molnár Zoltánné tanítványai. A hajrában már 6–2-őt mutatott az eredményjelző, s bár a vendégek még kétszer szépíteni tudtak, a fürdővárosiak sikere így is magabiztos volt.

A gyulai hölgyek nagy szakmai sikert értek el azzal, hogy a nehézségek ellenére bent tudtak maradni az első osztályban, sőt, az 5. helyért csatázhatnak a Miskolci Vénusz ellen.

Gyulai Amazonok-Ricsilla Futsal 6-4 (3-1)

NB I-es női bajnoki mérkőzés, az 5–8. helyért. Gyula, 150 néző. V.: Modes, Boda, Zsótér. Gyula: Palócz – Perjési, Fülöp, Molnár Á., Kurai. Cs.: Bálint, Balogh N., Kajári, Sovány, Németh V. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Balogh N. 2, Kurai, Molnár Á., Fülöp, Bálint, ill. Megyeri 2, Marsai, Szűcs.

Molnár Zoltánné – Az első mérkőzés után tudtuk, hogy itthon sem lesz könnyű dolgunk, hiszen egy nagyon szívós és kemény ellenfél a Ricsilla Futsal. Ettől függetlenül mondtam a lányoknak, hogy csak a saját játékunkra koncentráljanak, próbáljanak fiatalos lendülettel játszani, az akaratukat rájuk erőltetni. Mindkét találkozón mi domináltunk, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk hazai pályán is. A lányok bebizonyították, hogy igen is számolni kell velük az NB I-ben. A Miskolc ellen felszabadultan fogunk játszani. A célunkat teljesítettük, a bajnokságban sikerült kiharcolni a bennmaradást, most már ötödik-hatodik helyért csatázhatunk. Büszke vagyok a CSAPATRA, arra, amit az idén nyújtottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában