Linamar-Békéscsabai RSE

2018.03.14. 16:10

Nyáron férjhez megy Dobi Edina

Sok csinos sportolót za­var, ha a külsejével foglalkoznak, ám a békéscsabai röplabdacsapat centerének, Dobi Edinának ez nem okoz gondot, sőt meglátása szerint ez is kellett ahhoz, hogy felfigyeljenek a sportteljesítményére - nyilatkozta a Borsnak a legszebb röpis.

– Régebben nem igazán tudtam kezelni a helyzetet, örültem annak, hogy foglalkoztak velem. Most már fontosnak tartom, hogy elsősorban az eredményeim miatt írjanak rólam, de ehhez a külsőm is kellett. Modellkedésben viszont nem gondolkodom. Alkalmatlan lennék erre a feladatra. Szívesen elmegyek egy-egy fotózásra, de nem megy olyan könnyen, hogy ide nézzek, oda tegyem a kezem – árulta el a Borsnak a csinos center, aki játéktudásával is kitűnik a mezőnyből.

Jó teljesítményének kö­szönhetően megszerezte első trófeáját Bé­kés­csabán, miután a csapat 3-2-re legyőzte a cseh Olomoucot a Kö­zép-európai Liga döntőjében.

Az egri születésű, harmincéves sportoló első idényét tölti Magyarországon, korábban az Egyesült Államokban, Belgiumban, Franciaországban, Né­met­országban és Azerbajdzsánban is lé­gióskodott.

– A bajnokság színvonala még elmarad a többi országétól, ahol korábban játszottam, bár erősödik az NB I. Ami viszont hatalmas pozitívum, hogy remek szurkolók vannak Békéscsabán. Bakuban senki nem nézte a röplabdát, itt viszont rengeteg támogatást ka­punk – tette hozzá Dobi.

A csinos röpisnek a magánélete sem alakulhatna jobban, tavaly decemberben jegyezte el párja, a korábbi NB I-es focista, Csőke Gergely, akinek idén nyáron mondja ki a boldogító igent.

– Az esküvő Egerben lesz, ugyanis mindketten onnan származunk. Jól haladnak az előkészületek, Gergő rengeteget segít nekem. Igaz, a komolyabb kérdésekben én döntök – mosolygott Edina, hozzátéve: a családalapítás viszont még várhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában