Labdarúgás

2018.02.08. 10:06

Kapust igazoltak a méhkerékiek

Az átigazolási időszak utolsó hetében szerződtetett kapust a méhkeréki csapat.

G.P.

A megye egyben éllovas határ menti alakulat neve eddig csak a Körösladányba távozó Komódi Balázs miatt szerepelt az átigazolási hírek között, a klubváltásra kijelölt időszak utolsó hetében azonban megélénkült az élet Méhkeréken.

Mivel Vasas Gábor visszautasíthatatlan állásajánlatot kapott az egyik szegedi autókereskedéstől, így meg kellett találni a Patka György mögötti második számú hálóőrt, aki nem más, mint a 21 esztendős Pintér Kristóf, aki a Grosics Akadémiában nevelkedett, az elmúlt évi bajnokságot Gyöngyösön töltötte, az utóbbi félév azonban kimaradt számára.

A középpályán sincs könnyű helyzetben a csapat, mivel Krajcs Gábor (22) 8 hetes kényszerű pihenőre szorul, akinek a bokájáról még a megyei válogatottak tornáján tört le egy csontdarab. Nagy Gergelyt várhatóan még ezen a héten megműtik a térdén, ami jó hír, hogy nincs szalagszakadása. Mivel nincsenek túl sokan a méhkerékiek, ezért a hétre próbajátékra invitálták a mórahalmi Juhász Jónást, aki kevés lehetőséget kapott az NB III-as alakulatnál, ezért szívesen hajlana a váltásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában