Labdarúgás

2018.02.27. 15:16

Itthon is győzni szeretnének a lilák

A békéscsabaiak úgy készülnek, hogy játszanak a szerdai visszavágón a hó ellenére a Nagykanizsával.

G.P.

Tulajdonképpen hátra is dőlhetnének a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgói a múlt keddi Nagykanizsán sikeresen megvívott Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzése után, hiszen a lila-fehérek 3–1-re gyűrték le otthonukban a Zala megyei I. osztályú UFC Nagykanizsa együttesét. Akkor a Dunántúlon volt kritikus a hóhelyzet, kedden a Viharsarokban, de a békéscsabaiak úgy készülnek, hogy játszanak a szerdai visszavágón, a hét első felének programját is ehhez a találkozóhoz igazították.

– A centerpályát először már kedd hajnalban takarították a pályamunkások, de egész nap folyamatosan dolgoztak azért, hogy játékra alkalmassá váljon a játéktér. Mi úgy készülünk, hogy játszunk a Kanizsa ellen – mondta lapunknak Boér Gábor, a Békéscsaba 1912 Előre vezetőedzője. – Az első mérkőzés alapján már több információval rendelkezünk ellenfelünkről. Az a célunk, hogy szerdán is győzzünk. Jobb csapat a Békéscsaba, s az osztálykülönbségnek a pályán is ki kell domborodnia. Bőséges a keretünk, lesznek olyanok, akik pihennek, s olyanok is, akik eddig kevesebbet játszottak, és most lehetőséghez juthatnak.

A találkozó 17 órakor kezdődik a Kórház utcai stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában