Elismerés

2018.01.05. 15:44

Hatan kaptak elismerést az új évi fogadáson

Szarvason 2003-ra nyúlik vissza az a hagyomány, hogy a város vezetése újévi fogadást ad a helyben működő sportegyesületek képviselői számára. Az ünnepségen díjazzák a sportban kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembereket.

V.L.

Az idén január 4-én, csütörtökön a Gyermekélelmezési Nonprofit Kft. Rákóczi úti ebédlőjében sereglett össze a település sportorientált „krémje”, illetve az önkormányzat képviselő-testületének több tagja, hogy együtt emlékezzen és ünnepelje meg az előző évi sikereket.

Giricz Katalin tanácsnok köszöntőjét követően Hodálik Pál, a város alpolgármestere köszönte meg az érintettek elhivatott munkáját, illetve gratulált az elmúlt évi eredményekhez.

– Sport tekintetében sok színű a város, sőt akad olyan műhely, amely újraindult. Az egyesületek az elmúlt évben erőn felül teljesítettek, erre mindenki büszke lehet. Köszönet illeti a sportban dolgozó vezetők, edzők és sportolók elkötelezett munkáját, továbbá azoknak a cégeknek a segítségét, amelyek a társasági adójukon felül is támogatják a helyi sportéletet – emelte ki beszédében Hodálik Pál, aki végezetül egy friss hírrel is szolgált. Ezek szerint Szarvas is bekerült abba a 16 település nevét tartalmazó körbe, amely az országban elsőként új lőteret kap. A sikeres projekt eredményeként félmilliárdos beruházással gazdagodhat a Körös-parti város.

Az összejövetel hivatalos részének lezárásaként ezúttal hat olyan egykori sportembert köszöntöttek, aki a maga területén évtizedeken át szolgálta Szarvas város sportját, öregbítette annak hírnevét, vagy éppenséggel napjainkban is sokat tesz azért. Egy-egy díszes serleget vehetett át kiemelkedő munkájáért Bodnár István (kajakos, sportvezető), Fazekas Erzsébet (sportvezető), dr. Lipcsei Imre (labdarúgó, testnevelő tanár, labdarúgó edző és sportvezető), Szabó Katalin (atléta, testnevelő tanár), Szirony Pálné (röplabdázó, röplabda edző, testnevelő tanár), valamint Zsapka János (röplabdázó, sportvezető).

 Fotó: Babák Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában