Atlétika

2018.01.03. 15:54

Gregor második lett Varasdon

Az OTP 30. Szilveszteri Futógálát Békéscsabán megnyerő Gregor László bevállalt még egy versenyt is a napokban, a horvátországi Varasdon rajtolt el a 6,2 kilométeres távon. A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club futója egy szlovén versenyző mögött a második helyen ért célba.

G. P.

– Betegséggel és kisebb sérüléssel is bajlódtam, az egyik szalag gyulladt be a térdemben, ami azért jelentett némi hátrányt – mondta Gregor, aki 19:01 perc alatt tudta le a távot. – Az időm rosszabb, mint a tavalyi, aminél a győztes szlovén jobbat futott. Legközelebb február 11-én versenyzem, akkor egy mezein indulok majd. A fedett pályás szezont kihagyom, mert arra speciálisan kell készülni, jómagam pedig a szabadtéri időszakot vettem célba.

Varasdon Gregor klubtársa, a nemrégiben igazolt mezőkövesdi Pap Csilla is elrajtolt, aki a 3,1 kilométeres távon a negyedik helyen ért célba. A csabai szilveszteri futógálán győztes futónő korábban az Egri Triatlon Klubnál versenyzett, a Testnevelési Egyetemen végzett tanulmányai befejezése után igazolt Békéscsabára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában