Jótékonysági bál

2024.03.20. 10:51

Mesés báli élménye volt a magyarbánhegyesieknek

Bálba hívta, várta a vendégeket a Magyarbánhegyesi Mesevár Óvoda és Bölcsőde a hétvégén. Volt nagy izgalom, már a készülődés óráiban is. Sok segítő, támogató a nemes ügy mellé állt.

Csete Ilona

„Fantasztikusan sikerült, több meglepetéssel is készültünk. A támogatói hozzáállás pedig számunkra volt kellemes meglepetés” – nyilatkozta hírportálunknak Bihari-Jakab Mónika, az intézmény vezetője.

jótékonysági, bál, apatánc
Az édesapák kislányaikkal táncoltak, nagy sikert aratva. Fotó: Faceebook

A Katica és a Nyuszi csoportos gyermekek vidám táncos műsorral léptek fel. A pedagógusok és a szülők közös produkcióval színesítették a műsort. De az est fénypontját az apa-lánya tánc adta. 

– A gyerekek produkcióival visszarepítettük a vendégeket a mesék csodás világába. A napjainkban oly' népszerű Jégvarász főhősének a birodalmában is jártunk – sorolta a a Magyarbánhegyesi Mesevár Óvoda és Bölcsőde intézményvezetője. Szem nem maradt szárazon, amikor az apukák kislányaikkal a színpadra álltak. Az apa-lánya tánc örök élményének a láttán, hallatán minden szív megdobbant.

Az volt a bál célja, hogy az intézmény játék- és eszközparkját fejleszthessék. Bihari-Jakab Mónika óvodavezető elmesélte, a jól sikerült rendezvény bevételéből udvari, bölcsődei és óvodai játékokat, futóbicikliket, kismotorokat és benti fejlesztő játékokat vásárolnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában