Orosháza

2023.11.26. 20:56

Beköltözött a természet a Czinába, nézz be az iskolába!

Az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola Czina Sándor Tagintézménye az Örökös Ökoiskola cím birtokosa. Tevékenységeikkel nap mint nap igyekeznek a természetet közelebb hozni a gyerekekhez, felhívni figyelmüket a környezetvédelem fontosságára, a fenntarthatóságra, minden élőlény szeretetére. Napjainkban kiállítás látható az iskolában, várják a látogatókat.

Csete Ilona

Bárki megnézheti a kiállítást, amit az iskola folyosóján rendeztek be

Forrás: Facebook

A Körös-Maros Nemzeti Park növényvilága című fotókiállítás hat élőhely köré csoportosítva mutatja be a nemzeti park legérdekesebb élőhelyeit és növényfajait. A fotókiállítás 37 darabból álló és fekvő poszterből áll, amiken a fotók címe, készítője, és néhány soros ismertető is szerepel.

A Körös-Maros Nemzeti Park állatvilága – gerinctelenek címmel készült kiállítás pedig öt élőhelyet és annak lenyűgöző állatvilágát mutatja be. A 41 poszter mellett rövid ismertető is szerepel.

A kiállítás november 22. és december 21. között látható. Az iskola nyitvatartási idejében megtekinthető az intézmény folyosóján.

Várják iskolai és óvodai csoportok bejelentkezését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!