Szarvasi Vízi Színház

2023.08.13. 09:27

Két színésszel beszélgetett Szenes János

Nagy Róbert és Liszi Melinda neve nagyon ismerősen cseng Szarvas színházszerető közönségének. A napokban Szenes János beszélgetett a Cervinus Teátrumból is jól ismert két színművésszel, a szép számban összegyűlt nézők nagy örömére – adta hírül a Vízi Színház.

Vásári Erzsébet

Nagy Róbert, Liszi Melinda és Szenes János

Forrás: Vízi Színház

Liszi Melindáról megtudtuk, hogy jelenleg a Békéscsabai Jókai Színház társulatának tagja. 11 éves korától Horváth Emma művésznőnél tanulta a versmondást, később a Csáth Géza Művészetbaráti Kör tagja lett. Versmondóként több díjat nyert (például Mensáros-díj és Latinovits-díj). A szabadkai Svetozar Marković Gimnáziumban érettségizett. Színészi tanulmányait a Békés Megyei Jókai Színház Színitanházában folytatta Békéscsabán. Kara Tünde és Czitor Attila osztályában 2010-ben végzett.

Nagy Róbert pedig Szegeden született, 1986. április 18-án. A mezőberényi Petőfi Sándor Gimnáziumban érettségizett. Színi tanulmányait Békéscsabán a Fiatal Színházművészeti Szakközépiskolában és a Pesti Magyar Színiakadémián folytatta, 2012-től színművész. Békéscsabán Kara Tünde és Czitor Attila osztályában végzett. Magyar-drámapedagógiai diplomáját az Eszterházy Károly Főiskolán szerezte. A Békéscsabai Jókai Színház művésze, játszott a szarvasi Cervinus Teátrumban és Budapesten a Spirit Színházban is. 2022-től a Színház- és Filmművészeti Egyetem drámainstruktor szakos hallgatója.

Szenes János őket faggatta a pályáról, annak örömeiről, nehézségeiről, kulisszatitkokról, és minden olyasmiről, ami érdeklődésre tarthat számot. A színészek a beszélgetés mellett nem hazudtolták meg magukat, két kérdés között ugyanis Szécsi Pál és Máté Péter dalokkal szórakoztatták a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában